Reserveer je bowlingbaan online

Contact

Bowlingpoint Breda
Hambroeklaan 1
4822 ZZ Breda

Telefoon: 076-7410001
E-mail: info@bowlingpoint.nl

Openingstijden
Maandag 12:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 01:00
Zaterdag 09:00 - 01:00
Zondag 09:00 - 23:00

Locatie


Grotere kaart weergeven
 

Kinderfeestjes

 
 Aanwezig in het pakket  Niet aanwezig in het pakket  Optioneel
 

Discobowlen

Discobowlen kan op woensdagmiddag van 13:00 uur tot 19:00 uur, vrijdag van 13:00 uur tot 1:00 uur, zaterdag van 13:00 uur tot 1:00 uur en zondag van 13:00 uur tot 23:00 uur.

Met discobowlen kunnen de kinderen een uur bowlen, het is echter aan te raden om bij een groep van meer dan 6 kinderen de baan een half uurtje langer te huren (bij reserveren aangeven). U betaalt dan dit half uur baanhuur extra, maar dan kunnen de kinderen in ieder geval het spel uitspelen.

 

Kids 4 Fun (Uitgelicht)

Het Kids 4 Fun kinderfeestje van Bowlingpoint is HET kinderfeestje voor de kleinere protomonee. De kinderen krijgen bij binnenkomst een pakje wicky waarna de kinderen vervolgens 1 uur kunnen bowlen of zwemmen. Na deze sportieve inspanning zullen de kinderen kunnen gaan eten waarbij de dorst opgevuld zal worden door middel van Ranja. Aan het einde van het kinderfeesjte zal ieder kind een bowlingbon ontvangen t.w.v. € 5,00.

 

Part XL (Uitgelicht)

Party XL is een meer dan een compleet feestje voor de ecthe Party Animal. Bij het welkom krijgen de kinderen een paketje die zij zelf kunnen samenstellen. Hierbij kunnen ze zelf kiezen uit een frisdrank, een zakje chips of popcorn en krijgen ze er ook nog een lekkere lolly bij. Voor, tijdens of na het bowlen krijgen de kinderen ook nog een waterijsje (Racketje of X-pop) Uiteraard is ook deze variant voorzien van 1 uur bowlen, eten met ranja, een cadeaubon voor idere Party animal en een uniek Bowlingpoint cadeau voor de jarige.  

 

Combinatie feestjes

De combinatie van discozwemmen en discobowlen is mogelijk, omdat zowel onze zwemschool Zwemperfekt als Bowlingpoint dezelfde ingang hebben.

Voor het bowlen zijn er echter ruimere planningsmogelijkheden dan voor het zwemmen. Dit heeft te maken met het feit dat er zwemlessen worden gegeven en het zwembad daardoor niet altijd beschikbaar is. Wij organiseren daarom meestal de zwemfeestjes in de avonden of (als er verder geen activiteiten zijn) op zaterdagmiddag en zondagmiddag.

 

Happy Birthday (Uitgelicht)

Cadeautjes voor de jarige blijven leuk. Bij het Happy Birthday feestje van Bowlingpoint zal uw kind niet alleen van de vriendjes en vriendinnetjes cadeautjes krijgen maar zal de jarige jop ook van Bowlingpoint een uniek cadeau ontvangen. Het feestje bestaat net als bij het Kids 4 Fun kinderfeestje uit een pakje wicky bij binnenkomst, 1 uur bowlen of zwemmen, eten met ranja en een bowlingbon t.w.v. € 5,00 voor ALLE kinderen. De jarige zal extra in het zonnetje gezet worden d.m.v. een uniek Bowlingpoint cadeau.